返回列表 回復 發帖
hi ~~我也來走一走~~:onion05:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 wwinglin 於 2008-2-2 06:20 PM 發表

好呀~~歡迎光臨, 有時間就來跟我吹下水啦:onion14:
好呀~~我依家最得閒~~!!飲返杯茶先~~~:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2008-2-2 06:21 PM 發表

你係消防員~~是不是香港人, 我人在香港呢:014:
佢係口水消防員........
香港有佢依种消防隊,烈火雄心就唔駛再拍lor
原帖由 wwinglin 於 2008-2-2 06:24 PM 發表

咁就好啦, 我今日又係好得閒, 陪我傾下啦:onion14: 食個包先
你慢慢食包~~
我依邊好夜,唔适合食野~~飲茶好啦:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2008-2-2 06:28 PM 發表

你住係邊架
我住美國~~~:onion14:
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:27 PM 發表

女仔晤好甘大火气
喵喵原來係女仔~~~我都未知添~~~:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2008-2-2 06:32 PM 發表

咁夜都唔瞓~~夜鬼一名
我比好多夜鬼好架啦~~~我最多3點就訓架啦~~
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:34 PM 發表

甘你宜家个边几点?
2: 35 a.m~
所以就快要去訓~~~:onion14:
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:42 PM 發表

女仔晤可以太夜训 太夜训好义老架
我知道~~成日有人同我咁講
但訓唔著都冇計€~~:onion14:
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 06:46 PM 發表
喵喵。。我来喇。。。。哈。。哈。。
你最近好飄忽~~飄上飄落...留完一貼又唔見人~~~:onion14:
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:47 PM 發表

你晤去捻甘多,实训得着咔
依個.......有時有d野,唔到你話唔諗就唔諗~~
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:51 PM 發表

系埋挂住条仔
呵呵~~~掛住邊個....係.......秘密~~~

回復 #46 Gabriel_Lum 的帖子

我聽緊佢首...龍的傳人~~~
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:58 PM 發表

晤好挂住我就得啦
你咁講即係你想我掛住你啦~~~:onion14:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-2 06:59 PM 發表

佢... :019: 你一定吾知我的花名...
你個花名~~
我真係唔知wor~~
有乜特別~~~