返回列表 回復 發帖
你教书架???
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:15 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb: j2 N" Y$ G, d* c" I- U! T3 Y
我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
tvb now,tvbnow,bttvb' f9 N9 t: Y7 m- r
HK人??
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:19 PM 發表
" v; K2 U  |2 c% vtvb now,tvbnow,bttvb對耶.香港人正是
$ p% @% L" }/ v- W0 }) k; UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我大马人,高兴认识你~
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
# z6 B* |6 Z' a$ }/ u' T溝女就溝女啦...假正經
4 r" }! B. q! p$ o公仔箱論壇你都唔受沟~
入谷温人
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 07:58 PM 發表
7 E0 J1 O8 H; n/ q) C公仔箱論壇- g+ o! t5 H) H. _
人家溝女....你不抵得啊....
& ]$ j! u7 o7 f1 |) gos.tvboxnow.com你有我嘛....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ B4 K9 ^3 d8 q& Z! Z8 }1 U
他暗恋我~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 03:32 PM 發表
6 l' e3 X9 w+ r# }. g" _os.tvboxnow.com完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
3 M) P  S7 q1 f. m7 Y8 E6 r5 o
对唔住
入谷温人
沟女变代沟.................
入谷温人
路人甲.........行过.........................
入谷温人
自行了断~!!!....................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:02 PM 發表
* ~0 _! g3 R9 V" d4 Z5 N人工呼吸
; ~0 t, Z, \: d) ~" y. v
榴莲味~~~~~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 09:04 PM 發表
8 i: M6 M' J" h9 f% l, b8 m4 Hos.tvboxnow.com
7 B; i9 {: _/ b9 K/ X& G; Pos.tvboxnow.com哈哈///你人工呼吸比佢A
tvb now,tvbnow,bttvb% E: i/ R. q8 j% X' ?2 Y3 A6 ^: c; P9 F
他中意食我口水
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:08 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( o: m( Q" O; ^+ ]/ g$ @5 C
食鼻屎都唔食你口水
/ n/ c" j, h+ r: F: I# l公仔箱論壇你又扑埋黎???
入谷温人