返回列表 回復 發帖
你教书架???
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:15 PM 發表 os.tvboxnow.com( M  q8 Q4 U$ W" s! C  i
我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 D" e! F# N1 C. r6 |. F: s6 z
HK人??
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:19 PM 發表 5 y! C  p( d! y' `- M
對耶.香港人正是
" ~' w7 T' A2 [/ u! J我大马人,高兴认识你~
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表
) |5 A* q1 }8 f, N9 ctvb now,tvbnow,bttvb溝女就溝女啦...假正經
( m! T% w; m/ ?3 n( B公仔箱論壇你都唔受沟~
入谷温人
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 07:58 PM 發表 os.tvboxnow.com/ J+ D) W/ z% O  t& S6 w" L$ c

0 R$ r9 A  R5 ?6 Y( x) q人家溝女....你不抵得啊....
! T- O. m' V! j2 x* [: j$ \% @' ^: Nos.tvboxnow.com你有我嘛....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 S0 Z' N1 _" x# t) L- K/ j
他暗恋我~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 03:32 PM 發表
% U( [' e+ w3 S' w% i/ ?% G' U完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
' t5 G' ?- O2 }% ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。对唔住
入谷温人
沟女变代沟.................
入谷温人
路人甲.........行过.........................
入谷温人
自行了断~!!!....................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:02 PM 發表 # s. R/ `: j; v, U  [' W7 H: t
人工呼吸
tvb now,tvbnow,bttvb9 o5 w8 j' o4 A
榴莲味~~~~~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 09:04 PM 發表 0 n( w; }6 D) y! Q. h

! s5 B( r) D3 t; e) ]哈哈///你人工呼吸比佢A
+ K! r2 |) T. f* T  F( v5 v
他中意食我口水
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:08 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb- ]4 }/ M5 U& ?+ }
食鼻屎都唔食你口水
0 r2 M# s7 i: H你又扑埋黎???
入谷温人