返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2008-12-29 11:52 PM 發表

甘犀力。。。。。
你唔知道你对我几重要?!
哈哈哈。。。我依架先发觉。。今日虫虫讲华语。。
原帖由 chfong2 於 2008-12-30 12:20 AM 發表
我系MiaoMiao粒蛋 。 MiaoMiao坏我就坏咯,MiaoMiao好我就好咯
哈哈哈。。咁快学到虫虫的绝招?!

回應 chfong2 第 3164 篇文章

虫虫啊。。你唔好信你的兄弟啊。你睇他会出卖你的。。
我地刀仔锯大树。。。
我去训了。。你慢慢啦。。
虫虫!!!你开始坏了。。。

我都要去揾第二个。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-30 10:52 AM 發表

风风、chuu、贱狼人和h2o去滚...

阿大,整张离婚证书黎!!   
姐妹。。。我地都是时候揾第二个。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-30 11:03 AM 發表

风风...你不仁我不义!

(3日吾tam返我就.........删帖离婚!     )

* 要tam miaomiao好易咔...transfer晒D钱钱黎miaomiao度就ok咔啦... ...
姐妹你没义气啦。。
系度等疯少tam。。。
咁我自己去揾第二个。。横点虫虫都唔会tam我的。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-30 11:13 AM 發表

(我帮你整大D过字比chuu睇..)

没钱落袋,好难沟仔咔...所以你明没吖?
哈哈哈。。。我要去呃钱。。最好唔好带咁多钱去。。唔是呃唔到啊。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-30 11:34 AM 發表

好吖!

一于整个仙人跳啦,你呃完我就“冲入黎”抓黄脚鸡...甘我地就袋袋平安咔啦...
是喔。。。呢门生意唔错啵。。。
有的念念。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-30 01:13 PM 發表

ngeh ngeh ngeh,我地好快发达咔啦..
哈哈哈。。是唔是应该开始念下呢个计划??
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-30 03:36 PM 發表

pig pig, 开始我们的发达大计...
哈哈。。首先。。。
set 定目标。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-30 04:33 PM 發表

我地“温食”要行远D啦...整个吹水区都知道我地既大计啦...
咁去靓姐的场玩咯。。
原帖由 chuu 於 2008-12-30 09:18 PM 發表

我依家就tam返你啦。。。靓猪猪。。。。
会唔会迟左点呢???