返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-24 01:21 PM 發表

又是cck吗?
唔是啦。。咪误会啊。。一阵我又给人讲我搞针对架啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-24 11:40 PM 發表

我打死你好过你给人烧死。。。
算啦。。留给我地郁手啦。。吃得个阵。。我call你。。
原帖由 mun2 於 2008-8-24 11:48 PM 發表

好啊! 我不要多油的地方。。。
哦。。吃猪尾啦。。。包没油啊。。
原帖由 mun2 於 2008-8-25 12:00 AM 發表

无其它部分吃? 我不要猪尾。。我不吃多的。。。
就是咯。。猪尾唔长。。又没油。。放心。。成条猪尾你的。。
原帖由 mun2 於 2008-8-25 12:11 AM 發表

我不要!! 有屎味的。。 我最多不吃
你。。你闻过她的??!!
原帖由 tingx2 於 2008-8-25 12:16 AM 發表
你地趁我唔系度。。。将我摆上台来研究??
哈。。哈。。边个叫你这期红咩。。唔讲你讲边个喎。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-25 12:24 AM 發表

唔是嘛?!?!
即使发生的事?点解我都唔知?!
噢噢噢。。又有猛料爆了。。你同朦胧美。。是。?!?!
我回来了。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-28 10:19 PM 發表

真的?!你好似要买我返去做烧猪喔。。。你都是不好买啦。。没么事都没啰。。。
哈。。哈。。唔拿去烧咁就拿你去配种啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-28 10:23 PM 發表

你有来踩多一脚?!
我得罪人多?!
哦。。咁我闪咯。。揾日我同你只抽。。 费事讲人多虾你啊。。
原帖由 william仔 於 2008-8-28 10:29 PM 發表

点 抽??
噢噢。。。咁就要看她的需要咯。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-28 10:30 PM 發表

夏。。。咁看得起我?!来没来。。我唔惊你。。
(应该唔会死呱。。。)
哈。。哈。。聚会个日。。我就面对面同你只抽。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-28 10:34 PM 發表

我可以带武器吗?!(如果我有来啦。。。。)
哈。。哈。。你露出的真面目就可以啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 10:37 PM 發表

点啊!! 你要出价吗?
哦。。我的目标是朦胧美喎。。你咩价啊。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 10:54 PM 發表

你不用叫加啦。。。 你返来左我已经开心到晕了啦。。。
哦。。唔是翻唔到来。。你更加开心吗??