返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-8-21 02:17 PM 發表

我问你吗?不知丑。。
哈。。哈。我见没人答你,惊你没面。就回复你咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-21 02:18 PM 發表

你是鬼meh? 得闲走出来吓人??
哈。。哈。。咁你就露出你真面目来吓翻他咯。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-21 07:39 PM 發表

嘻嘻。。 都是咪乱讲。。 等间被人打死。。
噢噢。。有内幕喎。。拿拿声爆啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-21 10:21 PM 發表

没。。没。。完全没有。。。
哈。。哈。。我知道朦胧美的msn。。你是唔是要我帮你问她啊。。
原帖由 mun2 於 2008-8-21 11:29 PM 發表
点啊!又讲我什么啊!
噢噢。。讲紧你D野咯。。。 你有咩想讲架。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 06:41 PM 發表

甘他同我朋友一场应该唔会打死我。。。 頂尽达到半死。。。
哈。。哈。放心了。跟住我地就会拿你去烧架啦。。。 烧猪。。正啊。。
原帖由 mun2 於 2008-8-22 07:02 PM 發表
Hoo 兄。。  点解你的照片改了?你要嫁给谁??
你有没兴趣啊。。
原帖由 mun2 於 2008-8-22 07:08 PM 發表

什么兴趣? 我不玩变态玩意。。。
哈。。哈下次聚会你有出现的话。。我揾埋条粉红肥猪油糕出来陪你啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-22 07:21 PM 發表

我不要! 我不要!!

条粉红肥猪油糕那天不会来!!!
哈。。哈。你唔要就算咯。。唉。。难得我咁为你。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 11:09 PM 發表

我可以变身做英猪架。。。如果你需要。。
哦。。需要你啊//真系需要你献身架。。烧猪炉已经搞掂了。。你快D入去献身啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-22 11:04 PM 發表

你不是英猪啦。。。。 你是镇猪!!
哦。。猪油糕得唔得啊。。顶住先啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 11:20 PM 發表

我要变英猪。。唔是烧猪啦。。
哈。。哈。1。入到去。。你就变身架啦。。。来啦。。入去啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-23 12:03 AM 發表

我伊只肥猪仲唔够特别??识得打字吹水的喔。。。。
哦。。。至特别是你的吃相咯。。今日都记得啊。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-23 04:05 PM 發表

靓仔!穿得如此漂亮是想去追婆婆吗?
吃了大柠檬了。。
禁我言