返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-8-19 09:39 PM 發表

帮你减肥先!!!!!!!!
哈。。哈。帮自己抽脂先啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 09:50 PM 發表

看来。。 你觉得自己有9条命喔!!! 打死你!!!!!打到你变屎饼!!
哈哈。哈。心虚了。。想灭口了。
原帖由 vwwo 於 2008-8-19 09:55 PM 發表

你咪俾我再见到你!!!
哈。哈。。你又拿我来满足你的特殊嗜好了。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-19 10:03 PM 發表

靓姐果然是大家姐啊!
。。唉。。得个样。。她有咁索才讲啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 10:13 PM 發表

放心。。 我不会灭你口的。。。 留翻你的命来慢慢玩。。。
哦。。点玩啊。。看我可唔可以配合你的玩法。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 10:28 PM 發表

哈哈。。 应该不用你来配合。。 只是我在玩, 你受罪。。。
哈。。哈。。咁我都要知道要给咩反应你。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-19 11:01 PM 發表
我看也是.... 2哥的样超贼....
噢噢。。。此话何解。。何以见得啊。。金仔。。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-19 11:16 PM 發表

有同感吗
哈。。哈。。金仔想呃你才咁讲。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-20 06:50 AM 發表
我都好耐无打过牌啦。。。。。。。。。。
哦。。你唔惊给人当水鱼咁闣啊。。你知你自己几好油水架啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-20 09:40 AM 發表

okok.. 给点时间我想下先。。 我的猪脑就来要爆炸了。。。
哦。。猪脑爆就没相干。。我惊你副假野爆就唔掂了。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-20 12:16 PM 發表

我也是不会的啊。。。我只有两脚而已,三脚麻将,我不懂喔。。。。什么东东来的?
哦。。打麻将用脚来打架??我今日才知道喎。。
原帖由 mun2 於 2008-8-20 12:34 PM 發表

我教你啦!!
哈。。哈。。你不如叫他直接拿晒D钱给你仲过好啦。。。

你个赌后。。我都讲你吼住他架啦。。。同你赌。我惊他失埋身给你都唔知啦。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-20 12:49 PM 發表

要update了啦。。。现在知道也不迟
哈。。哈。咁我要先看你点用脚打麻将先才update了。。
原帖由 mun2 於 2008-8-20 01:22 PM 發表

我 em jai!! 你又踢爆我的美时!!

但是。。。 我的心都有向着第一次约会的时候穿粉红衫那个肥肥!!
哈。。哈。。朦胧美啊。。我都讲你眼光够独特架啦。。个条粉红猪给我闛左啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-20 01:18 PM 發表

哗!! 你点知真定假?? 你偷看过?!!

我要报警!!!!
吓。。真是假的啊??死咯。。咁就证明你手术失败个只啦。。边个医生做架??讲出来给大家提防下啦。