返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-6-9 01:24 PM 發表

之前仲口响响话请人食饭.....
我看餐饭就冻过水了。。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-6-9 11:01 PM 發表
我回來啦~~
去左边。。。你讲啦。。你讲。。你这几日去左边。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-6-9 11:06 PM 發表

我一早報告佐行程啦, 你又唔睇 , 唔再講啦~~
知道。。我只是挂住你才咁激动。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-11 01:42 PM 發表

至少都玩番4,5日喇~~刺激下大马经济嘛~~
哈。。哈。。是啊。。又可以刺激埋我地。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-6-12 09:38 AM 發表

輝哥早晨, 我係咪好早呢, 而家好想睡
咁你就好好的睡一觉喇。。。。:014:
原帖由 toyo88 於 2008-6-12 12:47 PM 發表

你都系~~
有你在。。我边睡得著喎。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-12 04:34 PM 發表

米玩我喇.....
边个敢玩你啊。。油王。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 12:42 AM 發表

其实喵喵,我念唔至香港人又压力,尼+既社会虽然越来越先进,科技发达。
但是都因为甘,人追求生活既指数,就越高,人往往唔至足。
好多事因为压抑太久,没办法释怀,自然熬出病。
听度你讲既野,内心十分唔舒服,较早前既四川大地震也 ...
唉。。看开D啦。。尽量。。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 12:48 AM 發表
可能我人比较悲观
唉。。当你遇过某些事的时候。。你就要改变你的悲观的性格啦。。
原帖由 wwinglin 於 2008-6-23 12:56 AM 發表

我是比較樂觀, 總是覺得沒有什麼問題是解決不了的
只是用什麼心情對待,
不過, 有一點我是非常讚同既,
就是, 家人既支持及諒解, 每次遇到問題
只要聽到家人說, 沒問題既, 我支持你啦, 得啦, 沒問題既, 咁小事
我就 ...
猫猫。。挂你哦。。
原帖由 wwinglin 於 2008-6-23 01:06 AM 發表

所以呢~~幾累都好, 一定要來這裡,
看到你, 看到大家的問候, 已經好開心
wk.hoo我都掛住你架
唉。。我都是咁讲咯。。我这两日没上来。。他地就以为我咩事。。。

个种关心。。真系让我。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:08 AM 發表

尼几年我经历太多野
哦。。这D野唔可以比较架。。自己解决到就证明到自己就可以了。。
原帖由 wwinglin 於 2008-6-23 01:15 AM 發表

咁你係咪好開心呢, 快d多謝佢地對你既關心啦
我有啊。。重是由心讲出来架。。:014:
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:17 AM 發表

其实自从我第一次学人玩forum,就系尼度,真系识左好多朋友,让我对朋友都有返少少信心,好开心识度你地
我都好开心识到夜夜。我喜极而泣啊。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:27 AM 發表

系唔系真架
噢。。你看我的眼神。。。就知我真诚啦。。