返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-3 11:43 AM 發表

喵喵他唔系猫,他系‘鸡’,我地叫他鸡精
哈。。哈。。夜夜。。你终于分得到啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #2693 夜雨馨 的帖子

唔。。。。。。。。。。是呀。。夜夜好醒啊。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-3 12:50 PM 發表

点解讲度留晒汗架
噢。。夜夜。。亚咩嗲。。

回復 #2821 夜雨馨 的帖子

我在度喎。。。

回復 #2823 夜雨馨 的帖子

我时不时在架喎。。:019:

回復 #2825 夜雨馨 的帖子

哦。。唔怪得这排没咩见到夜夜你喇。。。

回復 #2829 夜雨馨 的帖子

边度新家呀???

回復 #2831 夜雨馨 的帖子

噢。。个度就是新家喇。。你唔讲我真系唔知。。。。

回復 #2833 夜雨馨 的帖子

哈。。哈。夜夜。。我又是时间闪了。。。。

回復 #2835 夜雨馨 的帖子

我会挂住你架。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-5-13 10:08 PM 發表

哈哈~~雞精都叫悶~~點算
哈。。哈。喵喵。。又给看到你啦。。
原帖由 wwinglin 於 2008-5-13 10:23 PM 發表

又見啦~~
你去左边呀??近排没乜见到你。。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-5-13 10:48 PM 發表

邊有失蹤呀, 我一直都係度等~~等~~等等~~~
只有昨晚失場一下子之碼
哦。。有d咁的事。。:019:
原帖由 vwwo 於 2008-5-14 01:06 AM 發表

好,我等你。。。。。。。。。。
哈。。哈。。到时我又要去。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-5-14 11:39 PM 發表
我今次只係路過, 要下次先有機會見你地啦
ps. 誰是呀四
哦。。我都是住kl喎。。