返回列表 回復 發帖
原帖由 devil2007 於 2008-10-13 01:51 PM 發表
我冇跟帖.......有冇人好心話我知﹐今次決定左去邊??
哈.哈.仲未决定到啊..这两个地点..1)  bandar utama 的 center point 的 mcd

2)look out point ampang

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-13 05:10 PM 發表
大家怎样...?在那里,几时确定了吗...?
噢噢。。有人提议在这个月26号。。。星期日。。因为星期一27号是假期。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-13 10:57 PM 發表
一起出来吧!我请你吃当赔罪!

有边个同意10月26号聚会的请留言。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-14 09:24 PM 發表
聚会地点:LOOK OUT POINT
时间:6.30pm - 7.30pm
日期:26/10/2008
一边聚会,一边帮DEVIL2007庆生日
有意识到达的人请投票!

我第一个报名...wk.hoo
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-15 10:27 AM 發表
谁负责打电话 reserve?现在是几多人去?

我没问题,到时记得算我1个位。
哦。。可以的话。。不如,可以早到的人就去霸位先咯。。
噢噢。。是咯。我都好似有看到喎。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-17 12:39 PM 發表

啊,原来是同一天啊?
不过那个地方很多人的喔,又没有parking,又没有位坐。。。
哦。。可以早到的人上去霸位先咯。。
原帖由 mun2 於 2008-10-20 01:39 PM 發表
对不起。。 我是唔可以肯定会出现
唉..没你就没咁有娱乐性了..
原帖由 mun2 於 2008-10-20 01:56 PM 發表

我都唔系主角。。。
你没出现,我就会成箭靶架啦。。。
原帖由 mun2 於 2008-10-20 09:17 PM 發表

你个死嘢。。。
哈。哈。讲笑啦。。边个没出现我都觉得可惜咯。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-20 10:12 PM 發表

算啦。。你兜唔番架啦。。
死猪。。咪在度落井下石啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-20 10:37 PM 發表

哈哈哈。。揾得野来收卖我啦。。。
哦。。你自己去厕所拿啦。。大把屎啊。。你自便了。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-20 10:46 PM 發表

你。。。死得。。。我去炒大去。。。
哟。。发烂渣啊。。我就未惊过了。。
哦。。希望咯。。。真是希望多人会来咯。。。
原帖由 mun2 於 2008-10-22 07:46 PM 發表

miaomiao 她做新娘吗?
哦。应该是唔来的借口咯。。