返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2008-2-10 10:33 PM 發表

唔好咁啦~~開心d, 有我地陪你一樣jet
咁我又没讲唔好。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-10 10:34 PM 發表
:onion05: 我黎啦
哦。夜夜。。你都来理啊。。
原帖由 lux1261 於 2008-2-11 06:10 AM 發表
hello  
哦。。。阿妹都系度喎。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-11 10:34 PM 發表
回來啦~~有冇人呢
哈。。哈。。有啊。。喵喵。。好耐没见你喇。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 10:41 PM 發表

哗~~你甘咩架~:onion31:       等我来
你。。你。。唔得。。喵喵。。来多几野。。。 :tu02:
原帖由 wwinglin 於 2008-3-11 11:14 PM 發表

雖然我都幾熱情, 不過~~又好似未去到這地步:onion03:
咁我咁耐没见你。。咪肉紧点咯。。。:014:
原帖由 wwinglin 於 2008-3-11 11:02 PM 發表

係呀~~你都唔來陪我既
我都唔想架。。咁以后我多D来喇。。来。。整番野先。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-11 11:30 PM 發表

好好好, 有時間多來就好啦
哈。。哈。。都讲喵喵是我至友了。。
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 02:55 AM 發表

早抖!
哦。。阿妹。。好耐都见到你喇。。近排忙D咩啊???
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-12 01:16 PM 發表
:onion05: 我来啦,我的靓喵喵!好唔想返工啊
夜夜。。做咩唔想返工啊。。又做到唔开心啊??
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 03:07 AM 發表
:sleeps: 早抖啦~~咁多位
哈。。哈。。喵喵。。。我又来帮你打扫喇。。。
原帖由 walala 於 2008-3-13 11:46 PM 發表

那你不跟吗。。。。
呜。。呜。。我唔得啊。。我去睡喇。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 11:42 PM 發表

吓~~開始..... 我以為好早之前已經喜歡我:onion03:
噢。。喵喵。。来。嘴番一野我才去睡。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-14 04:32 AM 發表

爺爺~~早抖啦~發個甜夢
喵喵。。我来喇。 。咦。。没人喎。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 02:54 PM 發表
:onion05: 喵喵多谢关心啊,我会好好照顾自己,再不好,我会看多一次医生
吓。。夜夜。。你重未病好架。。