返回列表 回復 發帖
原帖由 mun2 於 2008-8-28 11:26 PM 發表

你不要这样讲啦!!! 无你向度。。。 我都无晒人生乐趣。。。
。看到你咁写。。 应唔应该高兴呢??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 11:35 PM 發表

高兴!! 肯定高兴啦!!
哈。。哈。。我。。我。好高兴啊。。你放底把刀先啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 11:57 PM 發表

你高兴 我就更加开心。。
哈。。哈。。咁我聚会个日才敢坐在你旁边了。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-29 12:13 AM 發表
我返来啦。。。

哦。。得你同我。。
原帖由 mun2 於 2008-8-29 12:35 PM 發表

哈哈!! 鸡同鸭讲!!!
哈。。哈。。咁边个是鸡边个是鸭啊??
原帖由 vwwo 於 2008-8-29 01:26 PM 發表

你只野,一浦头就乱讲野!!
哈。。哈。。乱讲野没罪的喎。。 我又没爆粗。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-29 02:03 PM 發表

乜个猪猪真系甘抢手,甘多人标咩?
哈。。哈。。至少比你只嫩口咯。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-29 02:48 PM 發表

你又好得我好多啊???
好D咯。。至少唔会讲自己28岁咯。。 是唔是啊。28岁的(罗乸)靓姐。。
原帖由 mun2 於 2008-8-29 10:22 PM 發表
点解今日无人 bet 这猪的??
哈。。。我bet朦胧美你。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-29 11:28 PM 發表

甘仲唔快D去!!!!!
唉。。我觉得你似想我同某人开战就有。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-31 02:39 AM 發表
路过
哦。。路过定是来看有没女仔啊??
原帖由 mun2 於 2008-8-31 12:21 PM 發表
我在这!!!
哦。。没出去浦啊??有兴趣今晚饮野吗??
原帖由 mun2 於 2008-8-31 12:25 PM 發表

在哪里?
唔。。看你咯。。可以叫埋他地架。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-31 12:43 PM 發表

本来你同边个先?
没啊。。一支公。。想揾D知心的倾下记咯。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-31 12:56 PM 發表

可以的。。 看其他人要不要先。。。
哦。。你有脚嘛??我叫来叫去都是靓姐这个。。个。个。。个。。个。个。大。。大。大。。大美人。。