返回列表 回復 發帖
哦哦。。地点之前聚会有讲过的。。
边个知地址就写上来啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 qqbubu 於 2008-10-6 07:28 PM 發表
我比较想浪漫点,去山顶看夜景。
噢噢.就去你讲的地方啦...留低个地址...
原帖由 qqbubu 於 2008-10-7 08:27 PM 發表

地点很不错,可以看夜景。可以享受浪漫气氛。
哦。。平时同女仔上去啊??
原帖由 艾莉丝 於 2008-10-7 10:59 PM 發表
原来QQ仔是有企图的
哈。。哈。咁你呢??你是给男仔带上去架??
原帖由 艾莉丝 於 2008-10-7 11:33 PM 發表

我知道那个地方,很接近我家
但是我没去过呢
哦。。我就没去过。。。。到时揾你带路。。。
原帖由 vwwo 於 2008-10-8 03:46 PM 發表
屐肥野间屋应该装得晒我地!!!!
哗..看唔到.看唔到..
原帖由 vwwo 於 2008-10-8 09:26 PM 發表

咩睇唔到啊!!!!
系得你间屋装得晒我地甘多人咋!!!!!
哈..哈..你个间都可以啦...
放过我啦....
原帖由 tingx2 於 2008-10-9 09:32 AM 發表

哈哈哈。。她被我摆上桌几次之后就打死唔玩呢D野。。
哈。。哈。。咁你就摆多你妈妈一次咯。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-9 07:44 PM 發表
时间是没问题啦!!只要大家肯定地方及时间就好啦!
我就提议5.30至6.15分去...

唔识路的就在一个地方等..
咁时间是几时。。几号。。几点。。唔识去的人在边度集合。。
原帖由 mun2 於 2008-10-12 03:01 AM 發表

miaomiao.. 你真是明白我的感受。。。
唉。。我都明白你的感受。。我都是被玩的一个。。真是哀哉。。

原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 10:26 PM 發表
你又说些什么我不懂的啊?
哦。。她讲我扮无辜咯。。
哦哦。。我觉得应该要讲出几时聚会了。。
因为,这个月有假期..看个日可唔可以咯..