返回列表 回復 發帖
喵喵。。我来喇。。。。哈。。哈。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:48 PM 發表

你最近好飄忽~~飄上飄落...留完一貼又唔見人~~~:onion14:
哈。。哈。。你唔知我识闪架。。。。
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:48 PM 發表

你都来
系啊。。喵喵开新帖。。我点都要来呀。。
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-2 07:11 PM 發表

迅间转移 ...孙悟空那招...
哈。。哈。。你都潜左水好耐喎。。
原帖由 viento 於 2008-2-2 07:13 PM 發表

小心d~~病人速度會減低,小心閃唔到~~~:onion14:
你啦我定。。我会小心。。哈。。哈。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-4 01:23 AM 發表

我不是美女
噢。。唔靓又如何喎。。:onion14:
原帖由 viento 於 2008-2-4 06:47 PM 發表

我邊敢鬧你大少爺呀~~~:onion14:

早餐食乜野呀~~~甜甜圈呀~~~
噢。。我这度就吃晚餐了。。:014:
原帖由 lux1261 於 2008-2-4 06:58 PM 發表

我而家份工成日要返730...我6點要起身啦!:024:
哈。。哈。。一讲阿妹的坏话。。阿妹就出现啊。。。

真系就邪喎。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-2-4 09:23 PM 發表
我要走啦, 回家再傾~~886
噢。。喵喵。。我一来你就走。。。。。

你。。你。是唔是唔想见到我喎。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-5 04:20 PM 發表

富豪:onion05: 慢行
哈。。哈。。夜夜。。。有我在度陪你过年。。。:014:
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-6 03:16 PM 發表
想各位拜早年,当然还有靓喵喵
哈。。哈。。喵喵。。我祝你新年开心啊。。
哈。。哈。。喵喵。。我来喇。 。。噢。。没人在喎。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-9 11:12 PM 發表
:onion05: 系啵,靓喵喵咧?
新年真系无聊啊。。没订去。。。:019:
原帖由 wwinglin 於 2008-2-10 10:16 PM 發表

無定去就來同我吹水啦
好啊。。我闷到就来。。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-2-10 10:24 PM 發表

冇去拜年逗利事
没啊。。朋友都返晒外家。。得我一个。。。:019:

評分次數

• wwinglin