返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-9 12:15 PM 發表

玩得咁激.
手掌好难会夹到啊.... 亚爷都好夸张啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-9 12:16 PM 發表

我们假期多,现在轮流请假!要清年假嘛!!
你就好啊..
原帖由 CC517 於 2008-8-9 12:18 PM 發表

是啦, 常常換衫, 穿金戴銀, 是賊都想搶你啊.
他地睇我银行户头啊..
原帖由 ed_teck 於 2008-8-9 12:18 PM 發表

i will be back..
back to the future
原帖由 CC517 於 2008-8-9 12:23 PM 發表

粵語"洗腳唔抹腳"
仲咗香港脚....
原帖由 ed_teck 於 2008-8-9 12:28 PM 發表

琴晚曬杉.. 關露台鐵柵時俾夾中..
我都係第一次俾夾中手掌啊..
是不是讲咗你..不好挂住个sweet啦...
好啦..心不在焉...

记得擦药油啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-9 12:30 PM 發表

买新手机咯!
你个手机要整5K啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-9 12:46 PM 發表

没有啊!千六!shopping in member day leh!all finish liao!
买酱贵做么啊.....
原帖由 manamu 於 2008-8-9 12:47 PM 發表
Hello. Mickey
hello..mana mu
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-9 12:48 PM 發表

我那是有钱人啊!电话坏才换的啊!
我都不舍得换...

回應 CC517 第 3811 篇文章

FIDA DIDO
原帖由 ed_teck 於 2008-8-9 01:03 PM 發表

係咪要我提起 1977 先開心啊?
你讲及都唔明...1977是同manyiu..

你去四人帮度睇下...up dated下..你个资料库
原帖由 ed_teck 於 2008-8-9 01:17 PM 發表

咁係咪 CC?
他是只猫咋...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-9 01:20 PM 發表

我get不到你们的topic 啦!
不用紧...

bubu..你吃饱了没
原帖由 ed_teck 於 2008-8-9 01:23 PM 發表

你都係只老鼠啊... 貓追老鼠.. 好平常啊...
咁大火.. 驚驚... 潛水先..
我地不是啊...