返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-7 07:33 PM 發表

公司停電, 本來同你講話中, 崩一聲就無啦.
我仲以为..你好忙啊... 原来无电
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 miki1012 於 2008-8-7 07:39 PM 發表

哦。。。晚上我不能来了
那..明天见都一样的
原帖由 jclai 於 2008-8-7 07:40 PM 發表

你走我也走。makan durian
明天请早..慢走啦
原帖由 raytian 於 2008-8-7 07:43 PM 發表

''那你很乖咯~383360
谁不乖...
原帖由 raytian 於 2008-8-7 07:51 PM 發表

那你自己觉得乖还是坏呢?
我怪多D...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 07:52 PM 發表

是喔..........鬼节,我都放8仔出来先。
讲咗几次..我好压力 讲不明白 ..没屎过啊...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 08:11 PM 發表

屎.... 今天早上去放了...........你要是有压力的话都因该去.... 不然会便闭的..........
我日日都去啊.... 你自己偏闭就不好赖人啊.
susan ...应该被人捉咗..
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-7 09:12 PM 發表

我都不知的!mickey n miki都不睬我!唯有自言自语啦!
我来了啊...
只猫..

VC话要吃咗你啊...

回應 dicksonkhan 第 3374 篇文章

你来咗啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-7 10:11 PM 發表

她無牙, (其實是無咀貓), 才不怕.
咁只猫..你可以同VC对咀...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-7 10:19 PM 發表
我黎啦~
等咗好久啦.. ..使无使出刀仔吓我啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-7 10:33 PM 發表

她叫無咀貓, 你是無目鼠呀.
VC有咀架..你自己看清楚D
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-7 10:39 PM 發表

好肉是好肉!但我只是一个外星人阿!
现在又出现啦..