返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-7 12:48 PM 發表

还好啦!老板在不方便嘛!
是啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 jclai 於 2008-8-7 12:50 PM 發表

很忙,谁可帮我
请多个人.....
原帖由 jclai 於 2008-8-7 12:53 PM 發表

不火你不出来
早就出现啊..
原帖由 CC517 於 2008-8-7 12:53 PM 發表

我不是寵物, 我是她的主人.
几是啊..点解我唔知架
原帖由 maui 於 2008-8-7 01:29 PM 發表
hi...外星貓貓....
你没同我say hi
原帖由 maui 於 2008-8-7 01:40 PM 發表
sorry loh...

..
靓女
早就好讲啦...
原帖由 CC517 於 2008-8-7 01:26 PM 發表

她踩貓屎中獎, 就想要招財貓啊.
她有咗阿爷架...你又玩SM..s 啊 小心阿爷...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 01:41 PM 發表

你整天都有压力的啦...............
避下风塘...
原帖由 maui 於 2008-8-7 01:43 PM 發表
have u take ur lunch ..???
..吃咗少少...
原帖由 CC517 於 2008-8-7 01:45 PM 發表

你放大d眼睛啊, 她想要招財的貓啊 (日本貨), 不是外星貓啊.
她要不要你架...
原帖由 maui 於 2008-8-7 01:47 PM 發表
aiya.... , very hungry here......!!!!!!
...你吃了吗
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-7 01:54 PM 發表
來探下隻寶貝寵物先~
你来探亚爷架...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 01:55 PM 發表

你身光竟靓.......hehe.....
想在我这里打劫啊... 找死啊...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-7 01:57 PM 發表

天大地大避去那里..........................?
要避...怎样都能避
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-7 02:00 PM 發表

my lucky charm~
sweet yam...小心亚爷..睇到啊