返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-6 10:58 PM 發表

你想吃什么呢?
你自己讲要介绍好吃的东西啊....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-6 10:59 PM 發表

不要吃醋嘛,婆婆是吹水区的长老了~
长老不是我..打扫J
好乱啊..这里

看不明白
原帖由 rosas 於 2008-8-7 11:49 AM 發表
各位大家!!阿姨我返来了~~~
阿姨..早晨啊...
旅行好玩吗????
Bmoon1977想念你啊..
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-7 11:51 AM 發表

阿E, 你好~
sweet yam...你同阿爷搞成点啊..成功没啊
3va和nicnic...你们做什么啊
原帖由 3va 於 2008-8-7 09:23 PM 發表

放女的方便追靚女嘛。。
我不是靓女...

回應 bmoon1977 第 8543 篇文章

阿金又喜欢人妖啊..
阿金和manyiu...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-8 04:57 PM 發表

你又想讲什么啊............
你想我讲什么啊............

回應 nicnic1161 第 8587 篇文章

没看..看下不看下

回應 3va 第 8586 篇文章

3va..变好美啊
原帖由 心子 於 2008-8-19 08:27 PM 發表
我是来自怡保的.
你好啊...
原帖由 真爱难求 於 2008-8-19 09:11 PM 發表

我都係。。。
不过..现在你住外国
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-19 09:12 PM 發表
我来啦!我是安顺人!有谁是和我一样的吗?
我知道啊...