返回列表 回復 發帖
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-30 07:59 PM 發表

她看到的啦,我要吃penang laksa
买到来都酸了...................
现叫现吃比较好...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 jasonlcs87 第 7836 篇文章

是啊..不多说..

我看见miki..来了
你叫她陪你聊...

原帖由 CC517 於 2008-7-30 10:51 PM 發表
請問亞婆有無來.
现在进来才..看见只猫找我....
原帖由 CC517 於 2008-7-30 11:13 PM 發表

得閒來坐個隻米奇老鼠呀.
好久没来这里..因为人多咗... 好难倾计...
原帖由 jasonlcs87 於 2008-8-1 08:06 PM 發表
放了一天假还是没人上?
我有在...
原帖由 jasonlcs87 於 2008-8-1 09:07 PM 發表

hihi,欢迎回来
回来很久了..到处逛
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-1 09:23 PM 發表

做紧咩啊?
你换咗只老鼠..
原帖由 jasonlcs87 於 2008-8-1 09:34 PM 發表

上着班,很闷啊...最近都好像很少人来聊了...
你做什么工啊..都几点了
原帖由 jasonlcs87 於 2008-8-1 10:41 PM 發表

我在银行上班的...watsup?
bank...不过现在几点啦..应该放工了
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-1 11:42 PM 發表

JB人,报名
你起咗边啊..头先又不见咗你
这里好乱啊...
没人add我啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-2 12:56 AM 發表

你都没给我网址
你PM咗我啊...
我来了....
学只猫..进来下..