返回列表 回復 發帖
原帖由 3va 於 2008-8-22 07:45 PM 發表

哪一個新人??
小白和包包...看14010楼...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-8-22 07:46 PM 發表

要大刑伺候?
亚爷..E招不甘我架.. 对yamyam 可能就得啦
原帖由 蓝云 於 2008-8-22 07:55 PM 發表
大家好。。。我又来了。。。。
蓝云..
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 07:57 PM 發表

唔好啊。。 是他哄我进来被人吃架。。。
他讲他会保护你架...

放心他不保护你..你仲有我啊...
原帖由 蓝云 於 2008-8-22 08:00 PM 發表

你好啊。。。QQ
QQ有告诉你要入家族吗??? 进少林的
原帖由 3va 於 2008-8-22 08:00 PM 發表

我還以爲是新來的人。。
我都沒得擺酒。。。
你想要有钱人... 可以不要chfong2..... 去追亚爷..(打广告下)
原帖由 蓝云 於 2008-8-22 08:03 PM 發表

没有喔。。。。要进嘛??
你要进吗??要考虑啊..

http://www1.tvbnow.com/plugin.php?identifier=family&module=family&action=view&fmid=33

去加入就可以了啊...
原帖由 3va 於 2008-8-22 08:06 PM 發表

誰是亞爺???
你刚刚和他..cow &milk 的啊.......
原帖由 蓝云 於 2008-8-22 08:09 PM 發表

好像还有很久在到第14500楼啊。。。。。
好注意奖金啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-22 08:12 PM 發表

今天是宴会叻,你还踢人入会
不好意思..提起咗
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 08:10 PM 發表

哈哈哈。。是。。是。。我是一只可爱又幸运的肥猪。。
我爱可爱猪猪
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-22 08:13 PM 發表

那是谁呢?
看前页..他地有提起啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-22 08:13 PM 發表

我也是~
中了捐一半...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-22 08:14 PM 發表

包包爱的人是我!
包包还没来吗...
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 08:16 PM 發表
哗哈哈。。多谢你地的厚爱!! mickey&蓝云
我地好姐妹啊...不给人欺负啊