返回列表 回復 發帖
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-22 03:05 PM 發表

mickey着得甘靚,去BALL!?
今日小白同包包结婚..晚上仲有dinner

http://www1.tvbnow.com/viewthread.php?tid=403293&page=934&extra=page%3D1   14010楼
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-8-22 03:07 PM 發表
去午睡一下, 今晚再玩.
去啦..今晚见咯
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-22 03:07 PM 發表

外面落雨好凉。。去吹吹风。。。。。。。
小心D..大树压下来啊
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-22 03:10 PM 發表
小白同包包结婚典礼!!? who are they??
http://www1.tvbnow.com/viewthread.php?tid=403293&page=934&extra=page%3D1  
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-22 03:12 PM 發表

有緣千里能相會,無緣見面不相逢
PM他啊...
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-22 03:18 PM 發表

放心。。我咁大只。。无事既。。
你好man 啊
原帖由 wongjj 於 2008-8-22 03:20 PM 發表

恭喜小白同包包 ~~~dinner在那兒擧行r?
大嫂..在E 度啊...大马时间8PM
原帖由 byeiln 於 2008-8-22 03:21 PM 發表
唔駛咁誇張呀....
不好紧张啊...
原帖由 h2o 於 2008-8-22 03:25 PM 發表
結婚呀
你到咗啊..水弟
原帖由 byeiln 於 2008-8-22 03:26 PM 發表

你地唔好玩我啦.....
认真架..不是玩架
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-22 03:47 PM 發表

係比個藉口靚靚..嘻嘻
鸡仔发达啦..换车换look
原帖由 wongjj 於 2008-8-22 03:27 PM 發表

.....即我的5am.....
....不好意思啊..你要D醒
原帖由 h2o 於 2008-8-22 03:39 PM 發表

nenek著得咁靚 殺死人呀
多谢晒啊...赞我
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-22 03:47 PM 發表

係比個藉口靚靚..嘻嘻
新look..车又正
原帖由 byeiln 於 2008-8-22 03:49 PM 發表

咁認真.....
TVB论坛...2公婆