返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-8-21 11:17 PM 發表
好了啦。。。。我也要先走了哦。。。拜拜。。。
明天见啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 byeiln 於 2008-8-21 11:16 PM 發表

MICKEY說我花心........
啊... 你之前讲钟意big bro..nicnic...我就讲你花心咯 点知道你钟意小白
原帖由 h2o 於 2008-8-21 11:27 PM 發表

nenek我要抗議
乜事先..你讲
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-21 11:27 PM 發表

正在问着她!
你叫她add我...我懒惰pm她...
原帖由 susanice 於 2008-8-21 11:28 PM 發表

我唔夠你打~~
我不识功夫架...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-21 11:30 PM 發表

婆婆,你先去add我老婆县吧!可以吗?
好啦...
原帖由 rrliew 於 2008-8-21 11:24 PM 發表

NENEK
乜事啊..boss
原帖由 byeiln 於 2008-8-21 11:32 PM 發表

之前你問我係咪鐘意big bro or nicnic...我答你唔係......之後你再問鐘意邊個...我冇認自己中意小白之麻
是咯..害我仲以为是边个甘幸福啊....  原来是小白啊
原帖由 rrliew 於 2008-8-21 11:40 PM 發表

NENEK 我又要潜水啦
KALI INI TAK TAU BERLAMA
次次讲潜水啊...
原帖由 susanice 於 2008-8-21 11:37 PM 發表

但你識散打~~
...散打是乜黎架..
讲到边度啊..
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 11:48 PM 發表

自己打自己咯!
susan叫我自己打自己啊....
原帖由 rrliew 於 2008-8-21 11:49 PM 發表

KALI INI CAKAP BETUL
TAK TIPU
.....penipu
原帖由 h2o 於 2008-8-21 11:50 PM 發表

婆婆救命  佢地一個二個都想大劫我
我都惊我啊....
原帖由 susanice 於 2008-8-21 11:54 PM 發表

88 h2o
selamat malam ...susan