返回列表 回復 發帖
原帖由 rosas 於 2008-7-26 10:34 AM 發表
好闷阿~~~7早8早都要上班
星期六上班来琢磨~~~~
闷闷闷闷
我没上班啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-26 11:09 AM 發表

早安,mickey。 每个星期6都不用上班吗.....?真好........
没变啊... 我都想做啊...
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-26 11:26 AM 發表

不用做都酱早起身....
我来拿奖金架

顺便倾计啊..
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-26 12:18 PM 發表

又有什么奖金拿...........?
中咗辉哥TVB888888
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-26 12:33 PM 發表

哦..... 原来是你中将....

以我和你的交情....分少少来洗下...
同你好fren啊...
大家好
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-27 05:36 PM 發表
刚刚给人说难看。。。伤心死了
谁说你啊...
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-27 09:14 PM 發表

liyangxitc喽...我真的很难看哦?...看来要洗掉了
给我看你的相片啊...
big bro

楼上几只灌水...
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-27 11:09 PM 發表

=="多多指教...
加分给你...
原帖由 cck_my 於 2008-7-28 12:19 AM 發表
你有得加分咩, 乜我唔知架!
我心里加分俾他啊...他有勇气..你加就得咯..

你就几时emmmm....

回應 cck_my 第 7706 篇文章

张相太细咗啊..我睇不到啊..

回應 cck_my 第 7708 篇文章

好野..讲咗不算数.........................................
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-28 12:56 AM 發表

哈哈,他只是说说说而已啦..
big bro是这样的...我去支持下你的帖啦...
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-28 02:09 AM 發表

哇,感动 thank you thank you...
举手之劳..不用客气