返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 05:06 PM 發表

这层楼咯!就是你孩子啊!你一个月前生的啊!先在不认啊!
你们是我孙.. 不是孩子们...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 05:09 PM 發表

最佳组合嘛!
要加上你们嘛...
原帖由 h2o 於 2008-8-21 05:10 PM 發表

站時sunday我冇節目...........冇獎金都黎玩下
水弟..最好好人啊...
原帖由 h2o 於 2008-8-21 05:12 PM 發表

哎呀...死火...被你發現左添
我一早知啦..仲看你踩到好多猫屎添..
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 05:14 PM 發表

孩子刚满月这么快就抱孙。
我是婆婆啊... 不会生了 你们是只猫的孩子们
等我45分钟 飞车回家......
有无人啊..

回應 h2o 第 13081 篇文章

水弟...吃咗啦
原帖由 h2o 於 2008-8-21 06:49 PM 發表

你返黎啦
是啊..早就早咗啊...
原帖由 jclai 於 2008-8-21 06:52 PM 發表

在那里回塞车。。
我不是住KL... 不会塞车啊... 可以飞车啊
原帖由 jclai 於 2008-8-21 06:54 PM 發表

好快回来了。。
你还没放工啊...
原帖由 h2o 於 2008-8-21 06:59 PM 發表

係啊...自己煮煙肉芝士意粉吃
好好味啊... 我不识煮...
亚爷..你响边啊
原帖由 h2o 於 2008-8-21 07:07 PM 發表

唔難煮架
其实我懒洗pan
原帖由 jclai 於 2008-8-21 07:08 PM 發表

小白不帮我做ot
他自己回家啊...