返回列表 回復 發帖
都一样啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
你们有吃过加央角(kaya kok)...
原帖由 CC517 於 2008-8-21 01:10 PM 發表

不太喜歡啊, but 我就是貓.
记得今晚茶餐厅 ...我闪下...
刚刚到咗啊...
原帖由 Geai 於 2008-8-21 03:15 PM 發表
nenek not back from lunch ?
我头先好忙啊...乜事啊master G
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-21 03:19 PM 發表
搞满月活动~~支持~
没奖金架..
原帖由 ed_teck 於 2008-8-21 04:18 PM 發表
  邊個滿月?
E层楼满月咯....
原帖由 ed_teck 於 2008-8-21 04:30 PM 發表

我地個吹水家族 對歲 啊...
咩我地啊...    系★★靓婆婆&只外星貓 "搞搞震無幫襯組合★★ 开咗一个月啊..
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 04:32 PM 發表

有没有红鸡蛋啊!  我回来了?
红鸡蛋..不是BB满月啊...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 04:41 PM 發表

点解不是你的bb满月啊!
这层楼..开帖满一个月..
原帖由 h2o 於 2008-8-21 04:51 PM 發表
hi there
水弟..key keep住啊
原帖由 h2o 於 2008-8-21 04:58 PM 發表

想點搞?
你有想玩啊 没奖金啵
原帖由 h2o 於 2008-8-21 05:01 PM 發表

yes mom...我得閑會打掃
你边会打扫啊.. 搞乱有份啊..
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 05:02 PM 發表

这层楼是不是你养得.那它是不是你孩子啊!
谁是我孩子们啊...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 05:04 PM 發表

是啊!哈哈!是啊!哈哈!
搞搞震無幫襯...