返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-8-20 11:31 PM 發表

电话要拿来听不是拿来打得。
打电话啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-8-20 11:37 PM 發表

都说咯!电话要拿来听不是拿来打得。
玩野啊..
QQ..蓝天去了哪里啊
原帖由 qqbubu 於 2008-8-20 11:45 PM 發表
雨天,一很好听的名字,下雨啦!哗喇喇,滴答!滴答!
望着窗外,细雨分飞,路人,车,树,都给雨淋湿,你的心灵有没有给这场雨淋呢?
这样算灌水啊
原帖由 qqbubu 於 2008-8-20 11:50 PM 發表

是蓝云不是蓝天。不要叫错人家名字。
sorry ..叫错
我到咗啦

早晨...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-21 09:55 AM 發表
  下著雨的早上... 好彩我唔洗返工..
去咗旅行啊..D相可以睇没啊
原帖由 cammy8080 於 2008-8-21 10:10 AM 發表

MICKEY你今日唔找我喇!!
我回复D帖先.. 见到你架
原帖由 ed_teck 於 2008-8-21 10:15 AM 發表

咪次次當我傻先得架... 你聖誕影相後再來揾我喇.. 呵呵..
好野啊..仲拿刀插我啊.. E 家识得咁黎对我啦...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 10:15 AM 發表
早啊!下雨咯!凉风阵阵,好舒服哦!我告诉大家,我回来了。
QQ...

昨晚记错蓝云的名字
原帖由 ed_teck 於 2008-8-21 10:27 AM 發表

我可以點對你啊?

冇遇到採茶姑娘啊.. 米奇
是不是全部都是外劳啊...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-21 10:35 AM 發表

不是全部... 是只有外勞...
你好失望啊.. 我早就讲咗啦...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-21 10:36 AM 發表

係UPLOAD唔到....我要閃喇...MICKEY....ED...晏D見啦
cammy...再见
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 10:49 AM 發表
你有怎样玩啊!满月吹水大会。
星期日不知道有没出街啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-21 11:03 AM 發表
靓婆婆~
nicnic..你又学边个啊...