返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-20 04:13 PM 發表

繼續啊.
又几楼啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 byeiln 於 2008-8-20 04:14 PM 發表
好悶呀
我有在啊...
原帖由 byeiln 於 2008-8-20 04:18 PM 發表

又有獎金樓??
你想系几楼啊...
原帖由 CC517 於 2008-8-20 04:22 PM 發表

萬五啦, 好快到.
给几多啊..
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-20 04:26 PM 發表
好開心, 要歌唱啦~

真怪诞呀 又有趣 你望望公园内
有四百隻鸡鸡 喔喔喔 是何家的不知道!
何家公鸡何家猜 何家小鸡何家猜
何家公鸡何家猜 何家母鸡 喔喔喔
猴子哥哥熊先生 虫虫妹妹牛叔叔
黄狗爸爸羊 ...
边吃边听...
原帖由 manyiu 於 2008-8-20 04:37 PM 發表

好好聽呀! 聽出耳油!我仲想吃你吋魚蛋添呀!
分D给你啊...

又捻起金鱼佬啊...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-20 04:40 PM 發表

好聽嗎? 嘻嘻~
好听啊...你仲没训啊
原帖由 CC517 於 2008-8-20 04:42 PM 發表

今晚茶餐厅先讨论决定啦...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-20 04:43 PM 發表

金魚伯伯!!!?
今日没出现...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-20 04:45 PM 發表

yes, need to get some zzz, 88~
听日见啦...
原帖由 hendytiu 於 2008-8-20 04:45 PM 發表
hi..mickey..我回来了!!
美女..回来啦

回應 susanice 第 12152 篇文章

susan...

回應 hendytiu 第 12151 篇文章

hendy..为什么你对h2o脸红啊
原帖由 susanice 於 2008-8-20 06:36 PM 發表

你黎啦..

见到我就走...

回應 h2o 第 12144 篇文章

没出街..