返回列表 回復 發帖
原帖由 susanice 於 2008-8-20 01:13 PM 發表

nenek sudah makankah??
makan roti............
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-20 01:13 PM 發表

那就先让我去学游泳先啦!学会后就去!
有飞机不要...学游泳
原帖由 qqbubu 於 2008-8-20 01:14 PM 發表

婆婆要做霉婆啊!哈哈!
不要啊...救命啊
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-20 01:16 PM 發表

我们在这儿谈恋爱,总可以吧!
可以..可是不要太乱啊..会禁言啊
谁找我啊..
蓝云..你去了哪里啊
原帖由 蓝云 於 2008-8-20 01:30 PM 發表

你好.....我比较喜欢叫你小白....
你叫我米奇...
原帖由 蓝云 於 2008-8-20 01:33 PM 發表

是我...蓝云.......
对不起啊,....刚刚他们在谈情..我不好意思闪开了

欢迎你来这里...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-20 01:32 PM 發表

我找你啊!找你找到好苦啊!
我懒惰爬楼啊...刚才很多人
原帖由 蓝云 於 2008-8-20 01:37 PM 發表

到了......谢谢哦.......
看见你啦...你记得今晚要来啊..有奖金楼在12000楼 还有少林寺5000楼
原帖由 qqbubu 於 2008-8-20 01:38 PM 發表

照顾她哦!
放心的...
原帖由 byeiln 於 2008-8-20 01:38 PM 發表

但係我鐘意叫MICKEY....
你钟意啦
原帖由 蓝云 於 2008-8-20 01:45 PM 發表

谢谢你的提醒哦.....
不必客气..你是新人
原帖由 susanice 於 2008-8-20 01:48 PM 發表

咁我叫問米nenek~~ 得唔得..?
可以架...你钟意啦...
记得去少林寺..有奖金楼

4999楼25万
5000楼50万
5001楼25万