返回列表 回復 發帖
原帖由 miki1012 於 2008-8-20 12:00 PM 發表
大家早啊~`
妹妹...吃了早餐吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 miki1012 於 2008-8-20 12:09 PM 發表

刚吃好

姐姐呢
还没啊...
原帖由 chfong2 於 2008-8-20 12:10 PM 發表
你有没私人醒点$$给我的?
记得去少林寺破5000楼
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-20 12:10 PM 發表

你好富有啊!
你也是啊.记得去少林寺破5000楼... 到时候你中了捐出来
原帖由 byeiln 於 2008-8-20 12:11 PM 發表

今日點解咁得閒?
今日知道你黎..等你咯
你们谈清说爱啊....

小白你追byeiln
救命啊..你们玩什么啊

回應 susanice 第 11716 篇文章

susan..selamat petang
原帖由 qqbubu 於 2008-8-20 01:06 PM 發表
哈老!各位,新人报到啊!
在哪里啊...
原帖由 zionzion 於 2008-8-20 01:07 PM 發表
oh.. looks like to things to see oh
zionzion..记得去少林抢奖金楼5000楼
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-20 01:08 PM 發表

没有啊!现在就只有你一个! 你是我的唯一!
小白你真的要和bye在一起啊...
原帖由 蓝云 於 2008-8-20 01:09 PM 發表
大家好。。。。我是蓝云。。。今天初次到此。。。
你好..昨天看见你来...可惜你走了
原帖由 susanice 於 2008-8-20 12:44 PM 發表
susan...你灌水啊
原帖由 jclai 於 2008-8-20 01:10 PM 發表

婆婆可以当媒人
我不要做煤婆的
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-20 01:11 PM 發表

你好!我是小白,也可叫我白云哦!
你又来了...