返回列表 回復 發帖
原帖由 jclai 於 2008-8-20 08:52 AM 發表

你现在才来。。
9.00的班...算早到了...
平时我是早醒所以早上来...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-8-20 08:58 AM 發表

Micky, 幾時轉左工 做媒人? 哈!
3va自己讲喜欢chfong2...
原帖由 rrliew 於 2008-8-20 09:00 AM 發表

tadi makan ubat tidurlah
cepat pergi tidur...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-20 09:02 AM 發表

啊!不是吗?婆婆,转行啊!以后我们要叫她媒人婆?
你要谁啊..我介绍啊
原帖由 chfong2 於 2008-8-20 09:04 AM 發表
她都没提到话挂住我
你不在..她就不提啊 她跑出追假兄...
原帖由 chfong2 於 2008-8-20 09:18 AM 發表
惨了我就快做回"一个人"了.
她要定你啦...nicnic已经是她的前EX.............
原帖由 chfong2 於 2008-8-20 09:34 AM 發表
希望啦
你就加油....
只猫啊..

我今日没事做啊...
原帖由 chfong2 於 2008-8-20 10:06 AM 發表
返工都没事做啊? 酱好.
你也是啊...过了6月就有空
原帖由 zionzion 於 2008-8-20 10:25 AM 發表
good morning ah... come in sit sit
zionzion.. sitsit
原帖由 qqbubu 於 2008-8-20 10:27 AM 發表

welcome nenek 不在?有事吗?
你自己不是更闲...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-20 10:31 AM 發表

我要你~
nicnic..你电脑没事啦...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-20 10:36 AM 發表

不可以咩?反正我没人要
好啦...我要你啦...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-20 10:38 AM 發表

当他是什么?叫他sit~sit
他自己讲 come in sit sit架...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-20 10:39 AM 發表

还可以咯~不能快而已,因为是别人的
你自己架叻...