返回列表 回復 發帖

回應 hendytiu 第 341 篇文章

hendy... 你没去brj's mamak supper 吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 hendytiu 於 2008-11-1 12:27 AM 發表

没有。。不想吃太饱!
吃饱可以夜睡啊

回應 hendytiu 第 349 篇文章

玩天亮...
原帖由 CC517 於 2008-11-1 12:38 AM 發表

無電了, good night.
只猫..听日继续啦..
原帖由 hendytiu 於 2008-11-1 12:39 AM 發表

怕肥啊。。我已经很肥了。。
我觉得你还好啊...    你不是说有新交的GF...
原帖由 hendytiu 於 2008-11-1 12:41 AM 發表

没这么有精神啊。。等下要睡了。。
好孩子...
仲有无鬼啊
原帖由 贱狼人 於 2008-11-1 03:16 PM 發表

这里有鬼吗
狼人啊..去爆大石..要不要啊
原帖由 CC517 於 2008-11-1 03:17 PM 發表

走晒啦, 懶鬼有兩個,   U & me.
你就懒训猫
原帖由 CC517 於 2008-11-1 03:18 PM 發表

靚鬼是婆婆, 第日會做.
攒我定是串我啊....
原帖由 贱狼人 於 2008-11-1 03:21 PM 發表

好啊,几时
now...go go go
原帖由 CC517 於 2008-11-1 03:24 PM 發表

好民主的, 你自己揀啦.
靓婆婆....

回應 CC517 第 395 篇文章

今晚见...
有一只靓鬼猫