返回列表 回復 發帖
今日好晕啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cck_my 於 2008-8-19 07:01 PM 發表
晕就去休息下啦, 你唔係铁人黎架!
不是啊...刚刚我4.30几有回复一张帖...在吹水区..现在不见咗啊
原帖由 hendytiu 於 2008-8-19 07:01 PM 發表
hi...我回来了!!你们好啊??
我很好啊...
原帖由 hendytiu 於 2008-8-19 07:18 PM 發表

我知道你很好啊!!
你又知道...
谁找我啊...QQ???
原帖由 蓝云 於 2008-8-19 07:51 PM 發表
嗨。。。。大家好。。。。我是蓝云。。。。
你就是QQ的朋友啊...
原帖由 hendytiu 於 2008-8-19 08:12 PM 發表

有啊!!我在这啊!!
现在常来啊...不用温习啊...
QQ...

几点到啊....
原帖由 hendytiu 於 2008-8-19 08:28 PM 發表

哈哈!!当然要啦!!
..去读啦..
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-19 08:31 PM 發表
大家早安!我来也!
晚安啊...
原帖由 hendytiu 於 2008-8-19 08:35 PM 發表

我有在读啊!!
边读边吹水啊...
慢点才出现....................................
看完戏啦...
只猫...茶餐厅见

回應 byeiln 第 11302 篇文章

靓女啊..