返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-8-16 10:04 AM 發表

bila saya ada $10000000 ok
saya boleh tunggu...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 rrliew 於 2008-8-16 10:06 AM 發表

出$1000000叫他贴
你出钱叫咯...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-16 10:07 AM 發表

係.. 係.. 我個頭幾大下架..
是啊...给我看张大头相叻 远既不要
原帖由 rrliew 於 2008-8-16 10:08 AM 發表

我去不用2O分钟
是啊...你是去shpping
原帖由 ed_teck 於 2008-8-16 10:09 AM 發表

go to google search, type 劉華
search 到黑人啊... 难道就是你啊
原帖由 rrliew 於 2008-8-16 10:09 AM 發表

lagi lama
semakin lama saya lagi banyak
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-16 10:10 AM 發表

望里往啊!吃花生????
不知道咩kampung
原帖由 ed_teck 於 2008-8-16 10:11 AM 發表

加多個0... 誓必要佢供出阿婆.. 呵呵..
你赞助...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-16 10:13 AM 發表

仲細咩? 七老八十仲學人玩大頭貼?? 大頭相放花車前面的就有...
时间没仲没到啊...乱讲D乜啊
原帖由 rrliew 於 2008-8-16 10:14 AM 發表

如果我人出$5000000我贴nenek相
我出咯...多个0
原帖由 ed_teck 於 2008-8-16 10:15 AM 發表

yo~ yo... 係咪好型?
黑到爆炸啊...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-16 10:16 AM 發表
贴什么相片啊!
rrliew要贴自己的相片
原帖由 ed_teck 於 2008-8-16 10:16 AM 發表

義不容辭...
真cash架...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-16 10:16 AM 發表
我要啊!给我!
你去msn看...
原帖由 rrliew 於 2008-8-16 10:17 AM 發表

no
是去怡保花園
是啊..你住个度啊