返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-24 04:49 AM 發表

真的吗?
是啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-8-24 04:49 AM 發表
金楼1000金金就是你50 000

各位本店新张营业,本小利大,小小意思,
不成敬意,请笑纳!多谢!
我会支持的
原帖由 h2o 於 2008-8-24 04:50 AM 發表

佢有留意你 係你唔知j....
我的帅弟弟好叻啊
原帖由 chfong2 於 2008-8-24 04:51 AM 發表
但是他只是会叫你的名NICNIC, NICNIC
不然的话..叫什么啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-24 04:51 AM 發表

打到来都天光啦
吹水到天光啊
..又不见人
原帖由 h2o 於 2008-8-24 04:52 AM 發表

我講左我打中文好慢架
我打法文快D...難道你要我法文
好..
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-24 04:53 AM 發表

好开心哦
..你又锡
原帖由 chfong2 於 2008-8-24 04:53 AM 發表
真是羡慕NICNIC.有靓女注意
你有3va...................................
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-24 04:54 AM 發表

叫dardar咯
变成dadah...
原帖由 h2o 於 2008-8-24 04:55 AM 發表

唔好叫我"帥"弟弟啦.....*害羞*
在我心目中..你是我的帅弟
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-24 04:55 AM 發表

最佳组合~
好累啊..上个星期也是这样
原帖由 h2o 於 2008-8-24 04:55 AM 發表

ok commençons, alors on parle de quoi?
看不明啊
我去下厕所
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-24 05:00 AM 發表

有吗?和谁?
和你啊...忘记啊