返回列表 回復 發帖
我记得啦..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 chfong2 於 2008-8-23 02:28 AM 發表
我要50%
你无份...

第100回帖者送tvb$100000
mickeybblim2008-8-6 06:33 PMTVB 100000 元
                                積分轉出

第500回帖者送tvb$500000
mickeybblim 2008-8-9 09:25 PMTVB 500000 元
有蓝云,queen,eitanz&chgong2

仲与边个啊
原帖由 eitanz 於 2008-8-23 02:33 AM 發表

我不知道用什么语言来形容了
去娃娃度抢过http://www1.tvbnow.com/thread-418054-175-1.html
原帖由 wongjj 於 2008-8-23 02:38 AM 發表

5555我又要
叫辉哥给你......
原帖由 khorkina 於 2008-8-23 12:57 PM 發表
究竟幾時才可加頭像喔 ~~~
你的帖字要到100才可以
原帖由 khorkina 於 2008-8-23 03:00 PM 發表

哦!!謝謝呀!
你回复快点就可以啦...很快的
hendy..

回應 hendytiu 第 2075 篇文章

我已经帮你顶啦
去吃饭先..等下再顶
原来hendy是我的弟弟啊