返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-8-23 02:15 AM 發表

是啊。。。好像越来越没人了。。。。
我就是人...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 queenalau 第 1957 篇文章

仲在度啊
原帖由 eitanz 於 2008-8-23 02:17 AM 發表

对啊,,,好刺激啊,,
   我穷嘛,,好好抢一下,,嘻嘻
加油啦

回應 蓝云 第 1962 篇文章

他会看着啊
原帖由 蓝云 於 2008-8-23 02:18 AM 發表

哈哈。。。我也是人。。。就快了。。。
2个人啊...
原帖由 chfong2 於 2008-8-23 02:19 AM 發表
我在这...
每次到了才出现
原帖由 queenalau 於 2008-8-23 02:19 AM 發表

祝你好运啦,唔好又晕啦
知道
几楼啊...
原帖由 蓝云 於 2008-8-23 02:22 AM 發表

突然间很多人出来承认自己是人。。。。
是人就好啊...
原帖由 chfong2 於 2008-8-23 02:22 AM 發表
我在这很久了啦
没回复啊
原帖由 queenalau 於 2008-8-23 02:23 AM 發表

okok我唔係人

我係。。。。。靓女呀 
boss..的

回應 蓝云 第 1983 篇文章

他是这样的
原帖由 wongjj 於 2008-8-23 02:24 AM 發表
hihi i'm here~~~
大嫂
边个中啊
加油

不好意思啊...hendytiu

连中3次