返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:39 PM 發表
隻貓就放工了,....又唔知去左邊玩喇....
去咗投注站
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:40 PM 發表
8kg呀....好重呀,,,
仲要去買送....會重死人....
8kg仲ok...我地E 度最重好像是10 kg
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-14 04:45 PM 發表
good night...mickey and princess froggie~~~
你休息啦...听日见
原帖由 CC517 於 2008-8-14 04:47 PM 發表

你都知, 好鬼叻.
我看到你在娃娃度回复D帖...
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:47 PM 發表
唔制....每日煮3餐...煮咁多人的份量...
煮白饭咋
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:48 PM 發表
哈哈....佢隻爛賭貓....
仲是只招财猫啊
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 04:48 PM 發表
那个猫只是会记得落注。
又说很忙...
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:48 PM 發表
我地都有10kg呀....但我拎唔到呀...太重了....
是啊..我拿到啊
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 04:51 PM 發表
20kg的菜我都还没出声,你们就呱呱叫,咪米叫。
你是男的
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 04:52 PM 發表
刚刚得空咯!
加油 30万
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:54 PM 發表
咁都好,.,,,淨係洗米,,,洗唔洗燒柴架...??
家下不兴拿材烧啦..out晒啊 用电子褒架
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 04:54 PM 發表
我过来帮你拿yiyianki
她住香港啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 05:02 PM 發表
哈哈..少林寺唔係喺山上咩..??
山上應該要桅燒呀.....
电话电脑都有啊 仲可以上网练功夫
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 05:00 PM 發表
油站没得加,怎样加油啊!
....可以推车
娃娃 你地慢慢来 今晚见