返回列表 回復 發帖
今日主题活动野鸡烧烤吹水大会

由:qqbubu搞定

大奖TVB10000: 回复帖子超过50帖
二奖TVB 5000 : 回复帖子超过40帖
三奖TVB 1000 : 回复帖子超过30帖

不可以纯发表情,符号,严重灌水...
如回帖:ok,好的,谢谢,你好..一律算灌水
一定要5个字以上  

cck帮忙看场

记得自己的帖子有几多,跟住PM我就ok

从6004楼开始计算....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 01:28 PM 發表
今日主题活动野鸡烧烤吹水大会

由:qqbubu搞定

大奖TVB10000: 回复帖子超过50帖
二奖TVB 5000 : 回复帖子超过40帖
三奖TVB 1000 : 回复帖子超过30帖

不可以纯发表情,符号,严重灌水...
如回帖:ok,好的,谢谢,你好. ...
记得:100回复  30万

原帖由 susanice 於 2008-8-14 01:25 PM 發表

多得你教我...
  你可以做teacher~~
你自己努力..叻
我要wings 有没有啊
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-14 04:12 PM 發表

am or pm??? please tell me the exact time first...
你放心啦..
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-14 04:06 PM 發表

喔喔喔~~~~~我要練習唱歌給mickey聽~
好啊..我喜欢听
原帖由 CC517 於 2008-8-14 04:13 PM 發表

要魚蛋加可樂啦, Thanks.
只猫 你又吃啊 早上才赖啊
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-14 04:14 PM 發表

滷水鴨翼大把....好好味架...要嗎?
鸭...我不喜欢啊 给rrliew吃
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:16 PM 發表
貓深係識食..訓..玩...冇架喇...
仲识吹水啊 :onion02:
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-14 04:16 PM 發表

one two three four......
真怪誕呀又有趣
你望望公園裡
有四百隻雞雞,咯咯咯!
是何家的不知道
何家公雞何家猜﹗
何家小雞何家猜﹗
何家公雞何家猜﹗
何家母雞咯咯咯﹗
猴子哥哥熊先生
松鼠妹妹牛叔叔
黃狗爸爸羊媽 ...
多谢晒yamyam..病咗仲唱歌给我听啊
原帖由 CC517 於 2008-8-14 04:18 PM 發表

又爆料. 不是賴, 是拉.
一样啊.. 拉拉拉
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 04:18 PM 發表
凌晨十二点啊!
是啊 30万
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:20 PM 發表
哈哈...係人生既最高享受...
是啊..饮胜啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:24 PM 發表
我依家好眼訓呀......去訓下晏訓先........
快去快回啊
原帖由 yiyianki 於 2008-8-14 04:25 PM 發表
3萬定30萬呀...唔好搞錯呀...差好遠的.......
刚刚吓你啊..30万啊