返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-8-14 07:01 AM 發表
nenek 起身啦
知道啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-14 07:12 AM 發表
各位早安!今天大家都那么早啊!!
good morning

小白..你已经有22帖了 加油啊
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 07:28 AM 發表
好了!我去巴杀进货先,八点准时开裆。
加油啊 QQ

你已经有62帖了...
如果100帖..我给你2万 加油.....
原帖由 qqbubu 於 2008-8-14 07:48 AM 發表
你去那里来?
才睡醒...
原帖由 rrliew 於 2008-8-14 07:50 AM 發表

仲吾返工
是啊...8点多要去
原帖由 rrliew 於 2008-8-14 07:53 AM 發表

仲有半个钟
8.00咗啦
原帖由 Geai 於 2008-8-14 07:52 AM 發表
soon la  soon la
master G yalor yalor
原帖由 rrliew 於 2008-8-14 07:56 AM 發表

bubu开乜檔
bosssss.....加油咯
慢了啊...............

等下再来 9.00看下
今日主题活动野鸡烧烤吹水大会

由:qqbubu搞定

大奖TVB10000: 回复帖子超过50帖
二奖TVB 5000 : 回复帖子超过40帖
三奖TVB 1000 : 回复帖子超过30帖

不可以纯发表情,符号,严重灌水...
如回帖:ok,好的,谢谢,你好..一律算灌水
一定要5个字以上

cck帮忙看场

记得自己的帖子有几多,跟住PM我就ok

从6004楼开始计算....

今日迟咗少少
原帖由 CC517 於 2008-8-14 10:54 AM 發表
亞婆早呀.
只猫..你做乜啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-14 10:54 AM 發表

不过你都好早就黎佐一次啦~
我起身就上咗来啊..
你地没注意到啊...我升级咗啦

家族: 少林寺 - <堂主>

原帖由 nicnic1161 於 2008-8-14 10:35 AM 發表
记住预埋我啊~
你应该快到咗30...加油啦