返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:54 PM 發表

吹水都要扣分咩.
你想试下扣分..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:55 PM 發表

乖不哭啦, 今天放你假, 不用掃地了.
不得..

你去扫..
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:56 PM 發表

祝福你都不對啦, 真難伺候.:onion05: :onion05:
要祝福人也要找对的贺词...
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:58 PM 發表

OK. 幫你一下咋.:onion05:
不是一下
是整楼层...
原帖由 toyo88 於 2008-7-7 11:00 PM 發表
点解唔睬人??
米答咗你咯..
http://www1.tvbnow.com/thread-130688-474-1.html

7107楼..
7110楼..

原帖由 CC517 於 2008-7-7 11:03 PM 發表

點為之對, 無百子千孫, 那來人入少林寺.
点既都不明..
原帖由 cck_my 於 2008-7-7 11:04 PM 發表

:onion31: 我警告人, 无凶人! 警告完无改变就 ! 你就凶人!
不想架
心情不靓啊...:019:
原帖由 toyo88 於 2008-7-7 11:07 PM 發表

点解无去其他度???
边度先
印度我唔去架..
kuantan我就去

回復 #7148 toyo88 的帖子

我讲真架..
kuantan我好熟架..
你住边先..
偷偷pm话我知
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-7 11:13 PM 發表
好,就去你乡下。
米系我乡下啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-7 11:16 PM 發表
我都可不可以知啊??
你要问他啦..
想不想卑你知

回復 #7154 toyo88 的帖子

甘秘密 ..
住边架..
air putih?kubung buaya?
semanbu?再来个"大巷奎"

回復 #7157 toyo88 的帖子

kubung buaya 叻
原帖由 fruitie1986 於 2008-7-7 11:47 PM 發表
少林寺家族是什麼來的?對不起﹐我還是很新在這裡。。。
我知道你是新来的..
男女也可以进入少林寺的,
你应该是女的吧~~
就只是进入家族,没什么事做的~~
我叫师兄送钱给你做贺礼
原帖由 fruitie1986 於 2008-7-8 01:59 AM 發表
噢﹐謝謝你的指導。。。
那怎樣加入呢?
你去 http://www1.tvbnow.com/plugin.php?identifier=family&module=family&action=view&fmid=33

按"我要加入"少林寺家族....
那,你去是我的小师妹啦~~