返回列表 回復 發帖

回復 #7092 CC517 的帖子

点好法先..
除咗..当意工
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-6 06:04 PM 發表

麽只是猫来傢咩???:onion03::onion03:
可能似garfield

回復 #7103 CC517 的帖子

8过,同你张相
无系甘match...

回復 #7107 fruitie1986 的帖子

烂..会吗??

回復 #7108 CC517 的帖子

你就差D

回復 #7111 fruitie1986 的帖子

我也很差的
原帖由 CC517 於 2008-7-7 08:58 PM 發表

你看不順眼哩.
你想我死..:019:
我都想死啊...

回復 #7115 fruitie1986 的帖子

就这样回复答案..
不可以灌水
会扣分的:onion31:
原帖由 fruitie1986 於 2008-7-7 10:37 PM 發表
其實在這裡是你們多數都吹怎樣的水?
你有没有兴趣加入少林寺家族啊..
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:45 PM 發表

嘻嘻, 真自知
你米一样..讲人
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:46 PM 發表

up to u
小心扣你的分..
原帖由 toyo88 於 2008-7-7 10:47 PM 發表
识得凶人啵~~
88师兄...
看得多big bro凶人...
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:51 PM 發表

講笑之嘛.
不好笑..

回復 #7127 CC517 的帖子

边有可能发生的事情..
玩野啊..你

回復 #7128 nicnic1161 的帖子

差不多僚..