返回列表 回復 發帖
支持下咯..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 cck_my 第 39 篇文章

新年快乐

回應 CC517 第 42 篇文章

坐住咯
晚上好啊
见不到我吗
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 09:25 PM 發表

你问我吗爱婆
前2页,讲咗晚上好 没答我啊
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-1 09:27 PM 發表
只是忘记穿啊!大家都是男的,有什么好介意呢?难得今天还是1/1/2009。新的一天新的开始啊!
我都不介意咯

回應 cck_my 第 124 篇文章

谢谢...

回應 假書僮 第 126 篇文章

假兄 新年快乐.. 家庭美满
原帖由 cck_my 於 2009-1-1 09:32 PM 發表

少少钱啫! 唔使多谢!
都是$$$$
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 09:32 PM 發表

等下别人讲我灌水嘛
佬大wor,乜水敢凶你啊
原帖由 假書僮 於 2009-1-1 09:34 PM 發表
thank you,mickeybblim
好见外啊,叫mickey 的啦

叫靓婆婆都可以接受架
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 09:40 PM 發表

我1楼写住唔可以灌水啊
你有引用 就不算灌水啦
原帖由 假書僮 於 2009-1-1 09:46 PM 發表
咁,我咪係假叔叔
我叫你假兄
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 09:52 PM 發表

其实想让你注意我
D借口好假啊