返回列表 回復 發帖
到咗...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
我要等到4点才可以bank in给你
无背景ok吗
几点抛花球啊
原帖由 tingx2 於 2008-11-22 02:23 PM 發表

好空啊。。
他地讲做兄弟的放一样背景
原帖由 Geai 於 2008-11-22 02:23 PM 發表
no onion ok  
你同边个求婚啊
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-22 02:26 PM 發表
有無麻雀打?
开始咗啦
原帖由 chuu 於 2008-11-22 02:26 PM 發表

you come here for that????
looking for handsome
原帖由 bmoon1977 於 2008-11-22 02:27 PM 發表
不用紧咯... 一样背景没什么的啦...
v

分不清
原帖由 chuu 於 2008-11-22 02:13 PM 發表

where is chfong??
msn..
原帖由 jclai 於 2008-11-22 02:31 PM 發表
在等我。。。
等等等紧
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-22 02:29 PM 發表

呢個婚禮似中式......冇花球玩
应该都有架... 点找我的缘分啊
原帖由 tingx2 於 2008-11-22 02:31 PM 發表

婆婆是兄弟?!
是啊..
原帖由 wongjj 於 2008-11-22 02:29 PM 發表

i want to play mahjong too
玩接花球啦...
原帖由 Geai 於 2008-11-22 02:30 PM 發表

later I throw flower to u  
你转咗女仔@新娘啊