返回列表 回復 發帖
今晚玩爆大石..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-10-31 10:47 AM 發表

今晚有鬼啊.473195
今晚我会夜D上黎
原帖由 CC517 於 2008-10-31 10:54 AM 發表

等你囉, 不要又放飛機啊.
你自己12点就闪咗去

回應 tingx2 第 16 篇文章

昨晚你冇上黎啊

回應 tingx2 第 18 篇文章

吃咗药没啊...
原帖由 akudan 於 2008-10-31 11:27 AM 發表

Geai go 扮鬼
你的头像吓人劲D架

回應 rrliew 第 29 篇文章

次次同我讲无$$$$$
原帖由 CC517 於 2008-10-31 11:51 AM 發表

蘭桂坊好玩, 亞媽唔比去.
其实想问你架..xmas HK好玩吗
213楼
只猫.. 刚才问你HK的事情啊

在哪里楼啊..,你有冇答我啊..
sorry...只猫 我刚到啊
只猫..层楼应该到听日...跟美国时间啦
原帖由 CC517 於 2008-10-31 11:59 PM 發表

又玩我, 放鬼嚇你.474118
等阵不敢去厕所...
原帖由 CC517 於 2008-11-1 12:00 AM 發表

等到後日, 鬼都走啦.
  今日在美国先是halloween啊

回應 CC517 第 340 篇文章

8两金........... 想起杀手..