返回列表 回復 發帖
人叻...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 rbaggio74 第 21 篇文章

mickey
原帖由 wongjj 於 2008-10-17 04:15 PM 發表
everyone bring knife.....

i'm JJ~~  
JJ...
原帖由 rockyguo 於 2008-10-17 04:23 PM 發表

maybe啊.....不过如果show下,可能会减少大家时间嘛..如果是handsome个话,更可以起到轰动的作用呢..
你几时可以show啊
原帖由 wongjj 於 2008-10-17 04:27 PM 發表

........do u have pic?? just show us...few secs pls
remember save zor 给我看
有相看...

回應 wongjj 第 51 篇文章

JJ不好流口水啊..
应该没戴眼镜的是andy
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 01:09 PM 發表

....y ar??
感觉咋
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 01:11 PM 發表

放心  
我都看中啊...
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 01:17 PM 發表
andy~~ 估中有獎嗎???? when u come back ar???
你快D PM 他啦...
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 01:18 PM 發表

我哋唔會爭呢
看中不一样的look
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 01:32 PM 發表

唔洗PM la~~昨天已知他是個會check post嘅人 ~~等佢番黎la
几时会知道啊...
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 01:33 PM 發表

yes ~再問吓佢仲有冇fd介紹sin
你仲要介绍啊...
原帖由 wongjj 於 2008-10-18 01:42 PM 發表

for my client or 姊妹 lei
我有无份架...