返回列表 回復 發帖
原帖由 真爱难求 於 2008-8-29 01:07 AM 發表

点人都瞓晒咯!!你仲没瞓啊!!
你都好去瞓啦。。。 明天帮手叫人来 bet 只猪。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-29 09:43 AM 發表

嘻嘻。。。我来报到一下。。。迟点就要闪架啦。。
拍卖会唔会咁快开始架啦。。那个主办人唔咁早起身。。。
你得 sms 已经叫醒我了。。。。
猪仔拍卖会为期几日好??? 1 日 或2 日?
边个可以帮手?? 我星期 6 又不得空??
无理啦!!
猪仔拍卖会!! 价高者得!!
现在还是 dicksonkhan 出到 3 百 50 千!!
有没有人高过 3 百 50 千!!

原帖由 vwwo 於 2008-8-29 12:05 PM 發表

我真系未惊过!
我同佢大家都识架嘛!
所以话你呢。。。。。。。。。。。。
做人唔洗甘认真既!
你究竟要我讲几多次,你先会明嗟??!! ...
哈哈!! 鸡同鸭讲!!!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-29 01:54 PM 發表

最后我放弃了!我也不知道谁得到那只肥猪呢?
还是你出最高价!! 3 百50 千!!

为期2日开盘,今日和明天 。。。。
点解今日无人 bet 这猪的??
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-29 10:36 PM 發表

哈。。。我bet朦胧美你。。
我都不等钱用。。 你不用 bet 啦。你讲几多就几多咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-29 10:36 PM 發表

哈。。。我bet朦胧美你。。
你出国好不好玩?? 有无想念 们?
原帖由 tingx2 於 2008-8-29 10:54 PM 發表

你唔系自动献身架咩?!
他钟意咯。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-29 10:57 PM 發表

睇样就似--------》“狗上瓦坑”
现在狗不上瓦坑啦。。。 猪上瓦坑就有。。。
我在这!!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-31 12:24 PM 發表

哦。。没出去浦啊??有兴趣今晚饮野吗??
在哪里?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-31 12:29 PM 發表

唔。。看你咯。。可以叫埋他地架。。。
本来你同边个先?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-31 12:47 PM 發表

没啊。。一支公。。想揾D知心的倾下记咯。。。
可以的。。 看其他人要不要先。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-31 01:01 PM 發表

哦。。你有脚嘛??我叫来叫去都是靓姐这个。。个。个。。个。。个。个。大。。大。大。。大美人。。
全部 ok 左 。。 之后话我知地点同时间啦。。。