返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-12-15 05:55 PM 發表
我提议将日期放在一月十一(星期六)所有人都应该出晒粮。时间在商议
11/1/09 it is sunday
原帖由 devil2007 於 2008-12-15 11:10 PM 發表
金龍船  
咁我同你去吃咯。。。
原帖由 vwwo 於 2008-12-29 01:34 AM 發表

我地习惯左,出黎聚会都系 AA制架!!
靓姐, 有人写错你大名

他写到 vwvo
原帖由 jclai 於 2008-12-29 09:41 AM 發表
你是靓姐不是靓女。。。。看错/写错有什么出奇。。。
你咁样串靓姐 你系唔系想死
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 09:32 PM 發表
叫mun mun 在屋企煮九大簋... 我地上去吃
你傻左啊??
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 11:57 PM 發表

mun mun ....... 拍硬檔,橫掂有人負責洗碗。
由今日開始記得唔好洗碗碟啦
等我换左间大屋先。。。 你啲夜夜笙歌都的
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-9 12:59 PM 發表
我应该会在18号,开始整理资料了,然后进行投票!希望大家可以给过点意见!
点解讲左吧生之后又改地点?
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-9 01:38 PM 發表
因为靓姐讲大家都很“讲得”所以就选“近一点”的地方比较好...不然八久了,迟回就很很不放便,早走又不尽兴。。
miao, 你过年在哪里?
原帖由 qqbubu 於 2009-1-9 01:55 PM 發表

在家里。。。
我问miao 又不是问你。。。你是miao 个边果?
眼冤?? 边个眼冤。。。 我地无眼冤啊?? 点解你眼冤??

边个无眼冤请讲。。。
哈哈哈!! 我想到啦!!! 去吃肉骨茶同劈酒。。。 在那边劏左条猪去。。只是叫汤底。。

咁就平很多很多很多啦!!!

我 second round 啦!!!
哈哈哈!!!   嘛嘛档!! 好啊!!!
原帖由 dicksonkhan 於 2009-2-2 11:17 PM 發表
大家对唱K都有点意见了!所以有点更改了!全是一次过在同一个地方举行!
在pandah indah 的station one 对面old town 的楼上有间cafe.
名叫七星阵。打包捞生过去,这样大家都省了很多(钱)不用跑来跑去。(顺便帮人庆生,有人生日 ...
开到几点啊???