返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-17 11:13 PM 發表

因为技术问题..请原谅...

393280       393283

393287             393288
Hoo 兄! ! 再接再厉!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 11:55 AM 發表

女神经等下就会问你要打横还是打直的啦
边个女神经? 。 你地俩个甲买虾我!! 我吾 jai!!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 12:53 PM 發表

哪里会有人敢欺负你呢?你那么.................................
我没有 。。。 冤枉啊!! 我好善良的。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 02:02 PM 發表

哦。。咁你就收声咯。。我看没边个会想听你讲。。。
哇!好劲啊!! 偶像啊!!
原帖由 miki1012 於 2008-8-18 02:30 PM 發表
什么型偶像啊
Hoo 兄经已答了。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 02:19 PM 發表

噢噢。。唔好爆我樽啊。。
最多飞少的。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 11:35 PM 發表

你们要多加小心啊!免得被插啊!
不会被插。。。 不会的!! 那一个人这样凶狠??

最多是爆樽 j
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 12:16 AM 發表

哈。。哈。。你讲靓姐定是tingx2啊???定是你???
这样神圣的任务。。。   。。。 你想谁人做??
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 12:24 PM 發表

聚会个日。。看到你同mun2咁饿。。就知你地的欲望几咁强烈啦。。。
死仔。。。  你指名导性讲我!! 我饿都是你做成。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 01:59 PM 發表

哗。。我都没搞过你咩。。你咪屈我啊。。。 我边敢搞你啊。。我惊我的咩咩会断啊。。你咁饿。。
看返# 275 # 啦!! 你的咩咩断紧啦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 06:54 PM 發表

哦。。我顶。。我都是病紧喎。。死咯。。唔通给她落左药。。
边个她
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 08:03 PM 發表

哈。。哈。。一个有朦胧美的人咯。。。
请问。。。 什么是朦胧美什么是???
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-19 08:43 PM 發表

类似像鬼的!
dick神兄  。。。 是不是真的? 如果是!!! 我要他。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-20 12:16 PM 發表

我也是不会的啊。。。我只有两脚而已,三脚麻将,我不懂喔。。。。什么东东来的?
我教你啦!!

原帖由 wk.hoo 於 2008-8-20 12:45 PM 發表

哈。。哈。。你不如叫他直接拿晒D钱给你仲过好啦。。。

你个赌后。。我都讲你吼住他架啦。。。同你赌。我惊他失埋身给你都唔知啦。。 ...
我 em jai!! 你又踢爆我的美时!!

但是。。。 我的心都有向着第一次约会的时候穿粉红衫那个肥肥!!