返回列表 回復 發帖
不如在農曆新年期間辦個新春聚會?? 撈生??

回應 aaronswe 第 3 篇文章

唔洗急,再等下大家feedback先,少數服從多數嗎 ^^"
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-15 02:34 PM 發表
撈生-> 好提议!!
(但是怕一些人回home town bor...就好像lz酱....  )
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-15 02:38 PM 發表
如果是在新年期间,这个任务就交给你啦!我回家啊!
未必要在初一至初七之内,before元宵甚至只要還是正月,都ok啦。除非邊位o甘好命,休息整個月/回家鄉整個月
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-15 02:30 PM 發表

那里只每年一次?
(我怀疑快要每个月一次了.... )  
每個月一次?

回應 dicksonkhan 第 31 篇文章

金龍船  
suggest 日期:14/2/09 (二十)- 星期日六

回應 dicksonkhan 第 61 篇文章

唔知有冇人帶埋佢地既另一半出席
我等緊單身個d 出席﹐跟住就.....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-17 09:49 PM 發表
那么就要你们带路啦!我不会了!
唔怕!我剛剛買左GPS,仲可以隨時查睇美食推介地點!朋友价.... 摞住去用先,返黎才把租金還我!

回應 dicksonkhan 第 168 篇文章

您放我名=倒米 .........d 人見到我名就唔會去架啦....   我去改返先﹐唔好意思了
叫mun mun 在屋企煮九大簋... 我地上去吃
原帖由 vwwo 於 2009-1-6 09:39 PM 發表

靓公话,你叫到 mun2 郁既话,靓公包洗碗!
mun mun ....... 拍硬檔,橫掂有人負責洗碗。
由今日開始記得唔好洗碗碟啦
原帖由 vwwo 於 2009-1-8 02:47 AM 發表

仲未有钱买啊。。。。。。。。。。。。。。。
富貴唐城﹐給您200%的回籌保正﹗是您最佳的投資計劃﹗
路過﹐打個廣告..........

回應 wlt1110 第 330 篇文章

UluYam? 我屋企附近都有家唔錯既UluYam 卤面........