返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2008-2-4 02:21 AM 發表

我最多都係一隻靚貓貓
无论你系麽野 我都系锺意你
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 wwinglin 於 2008-2-4 02:26 AM 發表

吓~~喵喵你都唔放過
我好有爱心架
原帖由 wwinglin 於 2008-2-4 02:37 AM 發表

得閒請我食多兩條魚啦
喵喵你究竟做麽工咔:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2008-2-4 02:39 AM 發表
:sleeps: 今晚都好鬼凍, 都係早d瞓
多謝你們跟我聯天, 明天見
整番个goodbye kiss先
喵喵
原帖由 wwinglin 於 2008-2-4 02:40 AM 發表

我打自己工
甘你做麽生意?
:onion05: 喵喵我黎啦
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-4 09:25 PM 發表

噢。。喵喵。。我一来你就走。。。。。

你。。你。是唔是唔想见到我喎。。
你样衰嘛 所以晤想见到你咯
喵喵我黎啦:onion05:
原帖由 howgeemun 於 2008-2-5 03:05 AM 發表

:014: 好啊.... 50 - 50....

謀啊爺家產 ....
蚊蚊
各位我去训啦
原帖由 howgeemun 於 2008-2-5 03:21 AM 發表

:onion05: k哥.... 甘夜吖?
我以为你晤出现:019: 我要去训啦
原帖由 howgeemun 於 2008-2-5 03:23 AM 發表

:019: 唔系剛剛上黎咩? 甘快閃人....

好喇,,... 甘你早抖喇...:sleeps:
见到你我边甘拾得甘早去训
原帖由 howgeemun 於 2008-2-5 03:26 AM 發表

:onion05: 我響度吖...

同朋友玩緊msn...  0.0 你又唔玩,如果唔系叫你一起玩....
嘴淡先 我去训啦
祝各位
      新年快乐
                        意  
      身体健康  
      学业进步
      一本万利

喵喵 喵喵 喵喵:onion05: 我黎啦